Grote Kerkstraat 41b, 2e verdieping

€ 1255 p.m.
86 m2
3 kamers
service 135

Deze unieke loftwoning met zeer karakteristieke elementen aan de Grote Kerkstraat is nu te huur. Het appartement is gelegen op een zeer gewilde locatie aan de Grote Kerkstraat en grenst aan de achterzijde van onze prachtige groene tuin.

Deze splitlevel woning is geschikt voor fitte senioren en heeft een trap in de woning. Via de gemeenschappelijke hal bereikt u het appartement op de 2de etage, via de lift of het trappenhuis. De woonkamer met prachtige houtenbalken structuur geven deze woning allure. Daarnaast heeft u bij deze woning een uniek dakterras dat uitkijkt over de tuin van het Sint Anthoon. De woning is 86m2 ruim (excl. dakterras) en beschikt over twee slaapkamers, ieder met een badkamer ensuite.

De loftwoning beschikt over een alarmeringssysteem. Uw fietsen kunt u stallen in een af te sluiten fietsenkelder, met stroomfaciliteiten. U parkeert uw auto in onze eigen garage welke u tegen een meerprijs per maand kunt huren. Ook kunt u deelnemen aan tal van activiteiten, die dagelijks worden aangeboden.

Heeft u interesse, om deze woning te bezichtigen? Maakt u dan een afspraak met ons via coordinator@sintanthoon.nl