Praktische informatie

Pers

Wanneer daar aanleiding voor is, verspreiden wij persberichten. Wanneer u beroepshalve actief bent in de media, kunt u zich aanmelden voor plaatsing op de verzendlijst van onze persberichten door een e-mail te sturen aan het bestuurshuis. Contactpersoon voor de pers is de voorzitter van het bestuur, te bereiken via ruedisulj@sintanthoon.nl

Zonder toestemming van de gasthuismanager of het bestuur is het niet toegestaan om beeld- of geluidsopnamen te maken in de algemene ruimten en de tuin van het Gasthuis.

Zonder toestemming van betrokkenen is het niet toegestaan beeld- of geluidsopnamen te maken van personen of objecten op het terrein van het Gasthuis.

Veelgestelde vragen

Als ik thuiszorg nodig heb, kan ik dan ook bij het Sint Anthoon terecht?

Iedereen in Nederland kan zorg aan huis ontvangen van een thuiszorgorganisatie. Dat geldt ook voor u als u in het Gasthuis woont.

Kan ik mij schriftelijk aanmelden voor het huren van een woning in het Gasthuis?

U kunt zich aanmelden via het contactformulier, via een e-mail of telefonisch. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Huren of plaatsing op de wachtlijst is de volgende stap.

Kan ik zelfstandig wonen in het Sint Anthoon?

In het Gasthuis woont u zelfstandig, maar u kunt gebruik maken van diverse diensten en van service die het Gasthuis verleent.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een woning?

Als u 60 jaar of ouder bent, kunt u een woning huren van het Gasthuis.

Wat kost het wonen in het Sint Anthony Gasthuis eigenlijk?

De huursom is afhankelijk van het type woning en de ligging ervan. Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot op de servicekosten van € 120 (prijspeil 2020).

Een parkeerplek in de garage kost € 60 per maand (prijspeil 2020).